Ojalan Tila - Ojala Highland

Pihvilihaa ecomärehtijöistä, kaikin puolin ylivertainen highland
<p>Pihviliha highlandista on hyvin maukasta, tummaa ja marmoroitunutta.Sen lihassa on vähemmän rasvaa ja kolesterolia ja enemmän rautaa ja proteiineja kuin keskivertaisessa naudanlihassa.<br></p>

Pihviliha highlandista on hyvin maukasta, tummaa ja marmoroitunutta.Sen lihassa on vähemmän rasvaa ja kolesterolia ja enemmän rautaa ja proteiineja kuin keskivertaisessa naudanlihassa.

Pellolta pöytään

Vuosisatainen kehitys Skotlannin Ylämaiden karuilla nummilla on kehittänyt Highlandeille erinomaisen tehokkaan ravinteidenottokyvynnaudan pitkään suolistokanavaan. Highland on tehokas laiduntaja ja näin ollen sopiva hyödyntämään luonnolaitumia; haikut pystyvätkin hyödyntämään alueita, joiden muu maatalouskäyttö, esim. viljanviljelyyn, ei ole edes mahdollista ta taloudellista. Highlandeja käytetään monissa Euroopan maissa kasvistoltaan herkkien luonnosuojelualueiden hoitamiseen.


ojalan haikkuhistoria

Ojalan Tilan ensimmäiset Highland-naudat saapuivat Markkulan kallen turvallisessa kyydissä tilalle 18.8.2008 Säkylästä. Ensimmäisessä autolastissa tulivat mammat Aamu (Failine), Una ja Norella sekä pojat Black, Bruno ja Paavo.

pihvilihan suoramyynti/tilamyymälä


OJALAN TILA - OJALA HIGHLAND

JUKKA ISOTALO / VIRVA RAJANTAUS

OJALANTIE 105

3274 SASTAMALA

040 480 2060 (miel.iltaisin klo 18 jälk ja viikonloppuisin vapaasti)