TampellArt

Laadukasta ja monipuolista taidetta paikallisilta taiteilijoilta

tAMPELLART ON UUSI VÄRIKÄS TAIDEGALLERIA TAMPEREEN SYDÄMESSÄ

Esillä on Olli Joen ja tytär Lidia Joen öljyvärimaalauksia eri vuosilta. Meiltä saa myös grafiikkaa, taidekortteja ja -kirjoja.Liikkeemme sijaitsee Tampellan katutasossa ja parkkipaikat ovat aivan gallerian edessä. Galleristina toimii Olli Joen tytär Aleksiina Asell, joka kertoo maalauksista tarkemmin ja auttaa oikean taulun valitsemisessa asiakkaan sisutukseen sopivaksi.

Kehystämme maalaukset asiakkaan oman valinnan mukaan jos haluaa erilaisen kehyksen, niin vaihto sisältyy taulun hintaan. Meiltä saat omistus/aitoustodistuksen maalauksen mukana. Jos asiakas haluaa, meillä on kuljetuspalvelu, joka tuo taulun kotiovelle. Halutessaan tauluja saa kotisovitukseen, näin tietää paremmin mikä taulu sopii omaan sisustukseen. Galleristin saa paikalle opastamaan taulun valinnassa ja ripustuksessa.

TAITEILIJAT

Olli Joki s.1943 on tunnettu tamperelainen taidemaalari, joka on saavuttanut mittavan taideuran. Hän opiskeli taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä.

v.1963-1966 Olli Joki on Ranskan taiteilijaseuran jäsen ja hän on saanut mitaleja ja kunniapalkintoja ympäri maailmaa. Merkittävimmät näyttelyt ovat Pietari (Taideakatemia), Pariisi (Carrousel du Lovre), New York (Cast Iron Gallery) ja Japani (Taidemessut).


Lidia Joki s.1982 on Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi nuorin ja lähtenyt seuraamaan isänsä jalanjälkiä taidealalle. Lidia on käynyt kuvaamataitopainoitteisen yläasteen, Tammerkosken lukion, Oriveden taideopiston ja kuvittanut lastenkirjan (Santerin syntymäpäivälahja)

Lidia sai stipendin toisesta sijasta Taidekeskus Salmelasta nuorten taiteilijoiden kuvataidekilpailusta v. 2014


TampellArt

Verstaankatu 4 LT 1b

33100 Tampere

Galleristi Aleksiina Asell

p. 044 055 3322

tamme.kortit@gmail.com