Bistro-Café Hyggen tarina

SADUN TARINA

”Minulla on yrittäjän palo, jonka jokainen oman yrityksen perustanut tunnistaa.
Olin kaksikymmentä vuotta ravintola-alalla, kunnes halusin tehdä jotakin muuta. Opiskelin sisustustekstiiliartesaaniksi ja viihdyin käsityöalalla kymmenen vuotta. Samalla opiskelin avoimessa yliopistossa ravitsemustieteiden kursseja ja Trainers4youlta valmistuin ravintovalmentajaksi.
Olen tekijä ja haluan saada aikaiseksi käsilläni jotakin näkyvää. Nyt voin toteuttaa itseäni Hyggessä: tehdä ruokaa tuoreista raaka-aineista, välttää huonoja rasvoja ja suosia värikkäitä kasviksia - herkuttelua unohtamatta.

Minua kiinnostavat myös hyvälaatuiset viinit, ja suosin luomu- sekä orgaanisia viinejä. Hyggessä on tarjolla superhyviä nautintoja lasillisen ääressä – tervetuloa maistamaan!”

MARITTAN TARINA

”Olen pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilainen.Yrittäjänä olen ollut yhteensä kolmekymmentä vuotta ja monet tuntevatkin minut Tammelasta Kello- ja Kultaliikeen tiskin takaa, jossa palvelin yrittäjänä asiakkaitani yli 18 vuotta.
Asiakaspalvelu on ollut lähellä sydäntäni koko työurani ajan eri muodoissa, ja se on myös yksi syy, miksi päätin lähteä mukaan Hyggeen .

Hyggen kokous-, juhla- ja aulapalvelujen sekä kahvila-bistron kokonaisuudessa pääsemme luomaan uutta ja erilaista. Innostun uusista asioista, Hygge on juuri meidän näköisemme mahtava paketti jonne haluan tuoda oman osaamiseni.

Aulapalvelu tuo talon asukkaille palvelut lähelle, hienoa päästä luomaan jotain uutta yhdessä kokous-ja juhlatilojen kanssa.