Bistro-Café Hyggen tarina

SADUN TARINA

”Minulla on yrittäjän palo, jonka jokainen oman yrityksen perustanut tunnistaa.
Olin kaksikymmentä vuotta ravintola-alalla, kunnes halusin tehdä jotakin muuta. Opiskelin sisustustekstiiliartesaaniksi ja viihdyin käsityöalalla kymmenen vuotta. Samalla opiskelin avoimessa yliopistossa ravitsemustieteiden kursseja ja Trainers4youlta valmistuin ravintovalmentajaksi.
Olen tekijä ja haluan saada aikaiseksi käsilläni jotakin näkyvää. Nyt voin toteuttaa itseäni Hyggessä: tehdä ruokaa tuoreista raaka-aineista, välttää huonoja rasvoja ja suosia värikkäitä kasviksia - herkuttelua unohtamatta.

Minua kiinnostavat myös hyvälaatuiset viinit, ja suosin luomu- sekä orgaanisia viinejä. Hyggessä on tarjolla superhyviä nautintoja lasillisen ääressä – tervetuloa maistamaan!”